понедељак, 31. јануар 2011.

VERENIČKI PRSTEN

Kupuje se iz ljubavi i nosi celog života 

Svaki prvi korak u bračnom životu započinje vereničkim prstenom, koji datira od davnina. Nekada je on bio samo venčani prsten, a sada znak da partner obećava skorašnje venčanje i večnu ljubav koja se kruniše burmama.

Verenički prsten treba da bude nežan, suptilan i različit od drugog prstenja. Njegov jednostavan kružni oblik pokazuje ljubav koja nema kraja. Verenički prsten može biti u različitim bojama: beli, žuti, u kombinaciji boja, matiran, peskiran ili obogaćeno dragim ili poludragim kamenjem, ali mora biti prefinjen, sa ukusom odabran i praktičan.

Zašto praktičan? To je prsten koji treba da se nosi svaki dan, u svim odevnim kombinacijama i prilikama. Zato on mora biti kvalitetan (nežan, a jak). Po kvalitetu kamena, brilijant i dijamant su najbolji i večni, zato ih treba imati u vereničkom prstenu.

Iskreno, svaka žena potajno priželjkuje da dobije verenički prsten sa brilijantom koji će uvek nositi sa puno ljubavi.

Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, tvrdila je zanosna Merlin Monro.

Zato, kada se odlučujete za verenički prsten nemojte štedeti, već tražite kvalitet koji će večno trajati, a mi ćemo Vam u tome pomoći.

Nije važno da li je brilijant 0.10 karata ili 1 karat, da li košta 10.000 dinara ili 10.000 eura, simbolika je ista, sušta istina da verenički prsten jeste ljubav, dijamant - brilijant jeste zauvek.

Ne treba se plašiti izbora boje zlata. Treba imati u vidu da se verenički prsten nosi dugi niz godina. Sav ostali nakit se menja, ali verenički prsten i burma ostaju stalno na ruci. Iz ostalog navedenog dolazimo do zaključka da verenički prsten treba da bude vrlo kvalitetno napravljen, ni taman, ni preglomazan. Jednom rečju udoban.

>> galerija vereničkog prstenja od belog zlata
>> galerija vereničkog prstenja od žutog zlata
>> galerija tutti frutti vereničkog prstenja 

Нема коментара:

Постави коментар